Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Project Cars 2

Her er vinnerne av Project Cars 2-turneringen vår!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For en tid tilbake satte vi i gang en stor turnering for å feire lanseringen av Project Cars 2, og det var mange av dere som deltok!

Nå er tiden kommet for å offentliggjøre de tre vinnerne som vinner en rekke fete premier! Ingen av oss er spesielt overrasket over at alle er finner...

Førstepremien går til brukeren Sisuvoima10, som satte en tid på 1:54:255, og denne heldige brukeren kan se frem til en PlayStation 4 Pro-konsoll, en Ultra Edition av Project Cars 2 og et Thrustmaster-ratt.

Andre- og tredjepremien går til brukerne Mihalur og JustRandomHero, som satte tider på 1:54:930 og 1:55:450. De får en Collector's Edition av Project Cars 2 på PS4, et Thrustmaster-ratt og en pakke med t-skjorter, luer, armbånd og nøkkelringer.

Alle vinnerne har blitt kontaktet av oss og premiene deres er på vei i posten. Gratulerer så mye!

Project Cars 2

Relaterte tekster

4
Project Cars 2Score

Project Cars 2

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Petter har kost seg med ratt og pedaler i oppfølgeren til det kritikerroste Project Cars, men hadde også litt høyere forventninger til enkelte deler av spillet.Loading next content