Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Counter-Strike: Global Offensive

Her er vinnerne av vår HyperX 20-årsjubileumsturnering

Counter-Strike: Global Offensive-begivenheten ble nylig avsluttet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nylig slo vi oss sammen med HyperX for å være vertskap for en Counter-Strike: Global Offensive-turnering for å markere 20 år med merket. Vi ba spillere fra hele Norden om å registrere seg som duoer for å konkurrere om sjansen til å vinne ikke bare en HyperX-premiepakke (inkludert Cloud Wireless-headset, Alloy Origins-tastaturer, Pulsefire-mus og mer), men også €1000, som skulle deles mellom vinnerparet. Med den turneringen nå overstått, har vi et vinnerlag å feire og fremheve.

Etter å ha konkurrert i fem separate omganger, fra gruppespillet helt til den store finalen, var det GG-Lastdance som sikret seg førstepremien. Paret ble belønnet med €1000 og to pakker med HyperX-utstyr bestående av Cloud Alpha Wireless-headset, Alloy Origins 65-tastatur, Pulsefire Haste Black-mus og Pulsefire Mat L-musematte.

Andreplassen gikk til Dog Players, som falt ved siste hinder, men som likevel viste en mektig imponerende forestilling, og akkurat som tredjeplassen Doktor, stakk de av med et Cloud II Wireless-headset, Alloy Origins 60, Pulsefire Haste Black-mus og Pulsefire Mat L-musematte.

Vi delte også ut en premiepakke til en av de 100 første som registrerte seg, og det var "sabrikosen" som vant denne.

For å se hvordan det hele utspant seg, finner du repriser fra hver kamp i League-kategorien i vår videoseksjon, men du kan også se finalen mellom GG.Lastdance og Dog Players nedenfor.

HQ
Counter-Strike: Global Offensive

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content