Norsk
Gamereactor
esports

Heroic har inngått et samarbeid med Gsign

E-sportorganisasjonen har tappet stol- og skrivebordsprodusenten for sine talenter.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Esportsorganisasjonen Heroic har kunngjort at den har inngått et samarbeid med stol- og skrivebordsprodusenten Gsign. Avtalen vil se Heroic tappe Gsign for sin kunnskap og forståelse i ergonomiområdet, og vil se paret jobbe for å gi komfort og helsemessige fordeler til spillere.

Som nevnt i kunngjøringen tweet, blir vi fortalt, "Gsign er kjent for premium ergonomiske skrivebord og stoler som kombinerer funksjonalitet og estetikk, og dette partnerskapet vil tillate Heroic å bringe helse og komfort til spillere!"

Det er også oppgitt i pressemeldingen som følger med avtalen at Heroic vil samarbeide med Gsign for å skape tilpassede spillmiljøer, alt sammen med en rekke initiativer sentrert rundt å øke bevisstheten om viktigheten av stoler og skrivebord som er bedre for helsen din.

"Vi er glade for å jobbe med Gsign på dette prosjektet," sier Heroic CEO Joachim Haraldsen. "Deres ekspertise innen interiørdesign vil gjøre det mulig for oss å skape en helt unik og engasjerende opplevelse for våre spillere og fans. Jeg er en sterk tilhenger av mental og fysisk helse, og jeg tror Gsign kan ha en positiv og varig innvirkning på spillernes liv. Vi ser frem til å se resultatene av dette partnerskapet i de kommende månedene.

Det er ikke nevnt noe av økonomien knyttet til partnerskapsavtalen.

Heroic har inngått et samarbeid med Gsign


Loading next content