Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Heroiske er BLAST Premier Fall Finals mestere

E-sportorganisasjonen har stanset billetten til verdensfinalen i desember.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

2022-sesongen Counter-Strike: Global Offensive nærmer seg slutten. Alle øyne er for tiden på BLAST Premier World Final, som vil bli avholdt i desember, som nå har Fall Finals konkludert med at vi har en vinner å rapportere om.

Etter en tøff og tøff finalekamp, klarte Heroic å best FaZe Clan å ta turneringen, og å dra hjem med ikke bare $ 200 000 i premiepenger, men også en direkte billett til World Final hvor den vil møte syv av de andre beste CS: GO-lagene fra hele verden over en premiepott på $ 1 million.

Selve World Final starter 14. desember og vil løpe i fire dager, noe som betyr at vi vet hvem som har blitt kronet som laget å slå i CS: GO-scenen søndag 18. desember.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content