Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Prey (2006)

Hett filmklipp fra Prey

Vi gleder oss til spillet kommer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Er det et spill vi har ventet lenge på så må det være spillet Prey. Det har blitt utsatt gang på gang og det har gitt oss mang en irritasjon på hvorfor det ikke kommer. Man kan nesten sammenligne irritasjonen som vi har i forhold til det meget etterlengtede spillet S.T.A.L.K.E.R. som også er blitt utsatt gang på gang.

HQ

Prey er også et FPS-spill og i mine øyne ligner det litt på Doom 3, i hvert fall med tanke på det grafiske. Om spillet er verdt den lange ventetiden, får vi vite 14. Juli og da kommer det til Xbox 360 og PC. For da slippes spillet ... endelig!

Ønsker du å sjekke ut et nytt heftig filmklipp, ja så klikker du deg inn på linken nedenfor:

Prey - filmklipp fra gameplayet

Mer info om spillet finner du inn på den offisielle nettsiden

Flere nyheter om spillet finner du inn her

Prey (2006)
Prey (2006)
Prey (2006)
Prey (2006)
Prey (2006)
Prey (2006)

Relaterte tekster

9
PreyScore

Prey

ANMELDELSE. Skrevet av Frode Haugen

Etter tolv lange år er Apogees ambisiøse evighetsprosjekt endelig her. Følg med til en utomjordisk verden lagd av fuktig kebabkjøtt og proppet med skumle rommonstre.Loading next content