Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Death Stranding

Hideo Kojima besøkte Valve og Gabe Newell

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hideo Kojima har besøkt mange forskjellige studioer siden han forlot Konami. Mange av de er Sony-relaterte, men ikke alle. På onsdag besøkte han Valve og møtte selveste Gabe Newell, noe han la ut bilder fra på Twitter og skrev: "Visited VALVE. Took pic with Gabe."

Vi vet ikke nøyaktig hvorfor Kojima besøkte Valve, men en mulig grunn kan være at han ønsker å få spillene sine sluppet på Steam. Det er ikke annet enn pur spekulasjon dog, så i mellomtiden får vi bare fryde oss over bildet av han og Gabe hvor de holder opp to... pluss én... tre fingre. Tre. Half Life 3? HALF LIFE 3 ER BEKREFTET!

*sukk*

Det er lov å drømme.

Death Stranding
Death Stranding

Relaterte tekster

3
Death StrandingScore

Death Stranding

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Med å blande Metal Gear Solid, Fortnite, Dark Souls, Minecraft og Postmann Pat har Kojima Productions skapt et fantastisk spill Eirik tror blir årets største snakkis.

0
En hyllest til Low Roar

En hyllest til Low Roar

ARTIKKEL. Skrevet av Anders Aarhus

Før året er omme ønsker Anders å rette oppmerksomheten mot en liten, men unik musikkgruppe.

0
Death Stranding blir film

Death Stranding blir film

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Hideo Kojima sine spill, og da særlig Metal Gear Solid-serien, har alltid vært av det meget historiefokuserte og filmatiske slaget, så det er ikke rart mange har snakket...Loading next content