Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hi-Fi Rush

Hi-Fi Rush hadde en bedre lansering på Steam enn Forspoken

Til tross for at det er tilgjengelig med Game Pass og hadde en overraskelseslansering, ser Tango Gameworks' nyeste eventyr ut til å ha fått en god start.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De tre største utgivelsene i forrige uke var Dead Space Remake, Forspoken og Hi-Fi Rush. Sistnevnte er interessant, ettersom vi ikke visste (offisielt var det rykter) om eksistensen før det plutselig ble kunngjort og utgitt 25. januar.

Som det viser seg, skadet ikke det å ikke bli hypet på forhånd spillet i det hele tatt. Faktisk var det tvert motsatt. SteamDB har nå oppsummert de ti bestselgende produktene på Valves plattform i forrige uke, og det viser seg at til tross for at det er tilgjengelige med Game Pass, solgte Hi-Fi Rush (på 8. plass) faktisk bedre enn Square Enix' veldig hypede og massive J-RPG Forspoken (som ikke engang klarte å komme på topp 10) på Steam. For å gjøre ting enda mer imponerende, måler SteamDB i inntekter, og Hi-Fi Rush er et $30-produkt mens Forspoken koster $70 - noe som avslører at forskjellen i enheter er enda større.

Så hva med Dead Space Remake da? Det presterte enda bedre og endte som nummer 3 på topplisten.

HQ
Hi-Fi Rush

Takk, Game Infinitus.

Relaterte tekster

0
Hi-Fi RushScore

Hi-Fi Rush

ANMELDELSE. Skrevet av Måns Lindman

Vi har satt rytmen vår på prøve i Tango Gameworks' overraskende lanserte actionspill.Loading next content