Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hi-Fi Rush

Hi-Fi Rush var en "break out hit" for Xbox

Spillet utmerket seg i "alle viktige målinger og forventninger".

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mens vi rutinemessig har dekket salgsinformasjonen og spillernumrene til Tango Gameworks' Hi-Fi Rush, som hver antyder at spillet har vært et vellykket produkt for Microsoft og Xbox, har noen rykter begynt å sirkulere i det siste som tyder på at spillet ikke var så vellykket som tidligere antatt.

Imidlertid har Xboxs markedsføringsdirektør, Aaron Greenberg, uttalt seg på Twitter for å klargjøre fakta, og han bekrefter at Hi-Fi Rush var en "break out hit" for Tango, Xbox og Microsoft.

"Hi-Fi RUSH var en break-out hit for oss og våre spillere i alle viktige målinger og forventninger. Vi kunne ikke vært mer fornøyd med det teamet på Tango Gameworks leverte med denne overraskende utgivelsen."

Siden spillet fikk mye fokus på å være inkludert i Game Pass, ettersom det ble sniklansert da det ble annonsert tilbake i januar, er det vanskelig å fastslå spillets faktiske salgsdata, men millionene som allerede har sjekket ut spillet tyder på at det har gjort det veldig bra.

Hi-Fi Rush

Relaterte tekster

0
Hi-Fi RushScore

Hi-Fi Rush

ANMELDELSE. Skrevet av Måns Lindman

Vi har satt rytmen vår på prøve i Tango Gameworks' overraskende lanserte actionspill.Loading next content