Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Apex Legends

Hinter Apex Legends til en gjenforening for Bangalore i ny video?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har bare gått to måneder siden Apex Legends' store Escape-sesong ga oss et nytt kart og en ny legende, men det kan virke som om Respawn allerede er klare for mer...eller så gir de oss bare litt mer informasjon om en av originalene.

Studioet har offentliggjort en ny Stories from the Outlands-kortfilm kalt Gridiron. Denne fokuserer på en uenighet mellom Bangalore og broren, Jackson Williams, som kunne blitt meget skjebnesvanger i Gridiron-krigen. Kanskje er dette bare en kul måte å vise oss mer av historien vi bare har fått hint om frem til nå, eller så kan det være at Jackson vil gjenforenes med Bangalore snart. Tiden får vise.

HQ
Apex Legends

Relaterte tekster

0
Apex Legends (Switch)Score

Apex Legends (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Switch-eiere har fått et solid battle royale-spill som kan spilles uten online-abonnement. Spørsmålet er om de tekniske begrensningene er verdt det...

8
Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Apex Legends falt ned som lyn fra klar himmel, men Titanfall-entusiasten Ingar var ikke overbevist. Det var dog før han faktisk testet spillet ...Loading next content