Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sunset Overdrive

Hinter Insomniac til noe Sunset Overdrive-relatert?

Bare noen dager før PlayStation Showcase legger utvikleren ut et bilde av Sunset Overdrive på Twitter.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om Insomniac Games hovedsakelig har jobbet med Sony (som kjøpte dem i 2019) siden studioet ble grunnlagt på midten av 90-tallet er det titler de også har laget for andre utgivere. Ett av dem er det veldig underholdende Sunset Overdrive som ble utgitt på Xbox One i 2014.

Selv om Insomniac har nevnt spillet ved noen anledninger siden Sony kjøpte studioet har vi ikke fått noen PlayStation-versjon eller en oppfølger. Det ble absolutt ikke annonsert i dag heller, men jeg kan ikke la være å lure når studioets offisielle Twitter-konto nettopp delte dette innlegget:

"Bare nok en dag i Sunset City. #SunsetOverdrive" med et bilde fra spillet.

Årsaken til at nysgjerrigheten min blir pirret er at Sony har en PlayStation Showcase på onsdag, hvor de har lovet å vise og kunngjøre mange nye titler. Det kan absolutt være en tilfeldighet, men det kan også være et tegn på at noe Sunset Overdrive-relatert skal vises (hvor studioet også forventes å vise Marvel's Spider-Man 2).

Hva tror du dette betyr?

Sunset Overdrive

Relaterte tekster

6
Sunset OverdriveScore

Sunset Overdrive

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Hvis du har ventet på et lettbeint actionspill som kun er opptatt av at du skal ha det skikkelig gøy, er det bare å bestille en billett til Sunset City!Loading next content