Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

LIVE
HQ
logo hd live | Disney Speedstorm
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   nyheter
   The Wonderful 101

   Hinter Platinum Games om et nytt The Wonderful 101?

   Abonner på vårt nyhetsbrev her!

   * Påkrevd felt
   HQ

   Det kan virke som at Platinum Games elsker å plassere seg i oppmerksomhetens sentrum, om det så bare er fordi folk snakker om dem og lurer på hva de skal finne på nå.

   For noen få dager siden kunne vi lese spekulasjoner om hvorvidt studioet hinter til en Switch-lansering av Bayonetta-spillene, noe som ville gledet mange med tanke på at det eminente Bayonetta 2 kun har blitt lansert til Wii U tidligere. Nå har Platinum Games lagt ut en tweet på sin offisielle konto, og det ene bildet i tweeten viser oss tydelig silhuettene av rollefigurene fra en annen Wii U-eksklusiv, nemlig The Wonderful 101.

   Rollefigurene vi kan se på bildet sitter tydelige med et sett Joy-Con i nevene, og tweeten innledes dessuten med ordene "Det er lov å følge oss hvis du liker The Wonderful 101."

   Snakker vi her om en Switch-lansering av det originale spillet, eller snakker vi om en etterlengtet oppfølger? Vi kan bare spekulere, men det er om ikke annet en viss sannsynlighet for at vi ikke har hørt det siste fra Platinum Games.

   The Wonderful 101

   Relaterte tekster

   8
   The Wonderful 101Score

   The Wonderful 101

   ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

   Platinum Games disker opp med sin hittil dyreste produksjon. Kan de vidunderlige superheltene redde både verden og en konsoll i nød?   Loading next content