Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Paladins: Champions of the Realm

Hi-Rez om esportplanene for Paladins

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Paladins: Champions of the Realm er fortsatt under utvikling hos spillskaperne Hi-Rez Studios, og det er tilgjengelig via en beta til Playstation 4 og Xbox One, eller Steam Early Access for deg som spiller på PC. Gamereactor møtte nylig studioets såkalte Community Content and Esports Specialist i London, og mannen som kun lystrer navnet Vox fortalte om planene de har for Paladins som et konkurransespill.

"Det var egentlig ikke vi som skapte konkurransen. De som hadde kjøpt tilgang til betaen, eller var heldige nok til å få en nøkkel av oss, begynte raskt å gå sammen i lag på fem spillere. De organiserte dette på egenhånd, men da vi så dette var vi raske til å implementere mulighet for skreddersydde lobbyer."

"Vårt fokus på esport kommer fra spillerne. Det er de motiverte og engasjerte som utgjør spillerbasen i Paladins som har sørget for at vi kunne gjøre dette til et konkurransespill. De har til og med jobbet på for å organisere turneringer med resten av communityet."

Som vi vet har spillet vært en del av flere store turneringer det siste året, og tiden fremover ser ikke ut til å bli noe annerledes. I tillegg til community-turneringer og konkurranser avholdt av Hi-Rez selv, vil spillet også være representert på DreamHack Valencia i juli hvor de skal sette Xbox One- og PS4-spillere opp mot hverandre.

Det er tydelig at etterspørselen etter spillet er stort, så nå gjelder det å få det ferdig.

Paladins: Champions of the Realm

Relaterte teksterLoading next content