Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hitman 3

Hitman 3 både fremskynder og utsetter spennende planer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I starten av januar annonserte IO Interactive at Hitman 3 blant annet vil få en interessant ny modus kalt Freelancer og et nytt kart i år, men det viser seg at ingen av disse kommer som planlagt. Både på godt og vondt.

Den dårlige nyheten er at Hitman 3: Freelancer utsettes til "andre halvdel av 2022" siden utviklerne trenger mer tid til å finpusse den roguelike-lignende modusen. Heldigvis trenger vi ikke å vente lenge på noe annet lovende siden det nye kartet vi nå vet heter Ambrose Island fremskyndes til en gang i juli i stedet for høsten. Som en ekstra godbit har vi også fått et nytt bilde av kartet og informasjon om at denne historien vil ta oss til en tid før hendelsene Hitman 3. Du kan se bildet nederst og en oversikt over hva som kommer til spillet allerede denne måneden rett under her.

Hitman 3
Hitman 3

Relaterte tekster

9
Hitman 3Score

Hitman 3

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Å avslutte en trilogi er aldri lett, så at Agent 47 klarer det er veldig gledelig. Selv om IO Interactive har gått for det ekstremt trygge...

0
Alt om Hitman 3s Freelancer-modus

Alt om Hitman 3s Freelancer-modus

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I starten av måneden fikk vi endelig vite lanseringsdatoen for Hitman 3s spennende Freelancer-modus og at det vil være en lukket test i november. Siden sistnevnte nå...



Loading next content