Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hitman 3

Hitman 3 minner oss på Freelancer-modusen med filmatisk trailer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Godt over to måneder har gått siden IO Interactive fortalte nærmeste alt man bør vite om Hitman 3s roguelike-lignende Freelancer-modusen, og vi har ikke hørt stort mer om den siden. Heldigvis betyr ikke det at vi må belage oss på en ny utvidelse.

Danskene har i dag gitt oss en filmatisk trailer som gjør det fullstendig klart at Freelancer-modusen fortsatt skal komme gratis til Hitman 3 den 26. januar, samtidig som den prøver å forklare hvordan dette fungerer i selve universet.

HQ

Relaterte tekster

9
Hitman 3Score

Hitman 3

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Å avslutte en trilogi er aldri lett, så at Agent 47 klarer det er veldig gledelig. Selv om IO Interactive har gått for det ekstremt trygge...

0
Alt om Hitman 3s Freelancer-modus

Alt om Hitman 3s Freelancer-modus

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I starten av måneden fikk vi endelig vite lanseringsdatoen for Hitman 3s spennende Freelancer-modus og at det vil være en lukket test i november. Siden sistnevnte nå...Loading next content