Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hitman 3

Hitman 3 samler alle spillene - Fører til gratis innhold for mange

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Danske IO Interactive har vært både snille og smarte ved å stadig oppgradere og utvide Hitman og Hitman 2 slik at banene deres kan spilles i Hitman 3, men denne tilnærmingen har også fått mange nye spillere til å stusse på hva de har tilgang til. Derfor er det greit at alt gjøres lettere i 2023.

Utviklerne forteller at Hitman 3 forandrer navn til Hitman World of Assassination den 26. januar. Denne utgaven inneholder både Hitman 3 og alle de originale banene i de to første spillene i trilogien. Om du har lyst på absolutt alt kommer det som kalles Deluxe Pack-utvidelsen som gir tilgang til Haven Island, New York, Sniper-kartene Siberia og Hantu Port, 7 Deadly Sins og mer. Dette betyr for eksempel at de av dere som bare eier Hitman 3 får innholdet fra de to første spillene gratis.

Derfor vil de to første spillene fjernes fra digitale butikker samme dag, mens utvidelsene kan kjøpes separat for en litt billigere penge enn nå.

Hitman 3
Hitman 3Hitman 3

Relaterte tekster

9
Hitman 3Score

Hitman 3

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Å avslutte en trilogi er aldri lett, så at Agent 47 klarer det er veldig gledelig. Selv om IO Interactive har gått for det ekstremt trygge...

0
Alt om Hitman 3s Freelancer-modus

Alt om Hitman 3s Freelancer-modus

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I starten av måneden fikk vi endelig vite lanseringsdatoen for Hitman 3s spennende Freelancer-modus og at det vil være en lukket test i november. Siden sistnevnte nå...Loading next content