Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hitman 3

Hitman, Hitman 2 og Hitman 3 kommer til Game Pass neste uke

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Allerede den 4. januar sa jeg at Xbox Game Pass og PC Game Pass startet 2022 veldig bra, og siden den gang har tjenesten bare imponert enda mer med Nobody Saves the World og Rainbow Six: Extraction. Ikke at det stopper der heller.

I tillegg til å avsløre hvilke spennende ting som kommer til Hitman 3 fremover forteller IO Interactive at samlingen Hitman Trilogy, som selvsagt består av Hitman, Hitman 2 og Hitman 3, vil slippes rett på Xbox Game Pass og PC Game Pass den 20. januar. Samme dag kommer det siste spillet i trilogien til Steam, så du kan være trygg på at antall spillere øker betraktelig.

Hitman 3

Relaterte tekster

9
Hitman 3Score

Hitman 3

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Å avslutte en trilogi er aldri lett, så at Agent 47 klarer det er veldig gledelig. Selv om IO Interactive har gått for det ekstremt trygge...

0
Alt om Hitman 3s Freelancer-modus

Alt om Hitman 3s Freelancer-modus

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I starten av måneden fikk vi endelig vite lanseringsdatoen for Hitman 3s spennende Freelancer-modus og at det vil være en lukket test i november. Siden sistnevnte nå...Loading next content