Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hitman 3

Hitman-serien er på pause

IO Interactive fokuserer på James Bond for nå.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

IO Interactives Hitman-spill fikk ikke den beste starten. Da Hitman: Absolution ble sett på som litt av en flopp, bestemte studioet seg for å ta serien i en ny retning med trilogien som nå er kjent som Hitman World of Assassination.

I et intervju med Eurogamer forteller IO Interactives "chief creative officer" og medeier, Christian Elverdam, at studioet kalte de nye spillene en trilogien for effektivt å legge Hitman på is etter Hitman 3:

"Vi bygger en ny agentfantasi [James Bond] som også tar mye av tiden vår. Men det er klart vi kommer tilbake til elskede Agent 47. Han er fortsatt veldig i hjertet av dette selskapet.

Så det er bra Hitman 3 nylig droppet sin enorme Freelancer-modus, siden vi ikke får mer Agent 47 på en god stund.

Hitman 3

Relaterte tekster

9
Hitman 3Score

Hitman 3

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Å avslutte en trilogi er aldri lett, så at Agent 47 klarer det er veldig gledelig. Selv om IO Interactive har gått for det ekstremt trygge...

0
Alt om Hitman 3s Freelancer-modus

Alt om Hitman 3s Freelancer-modus

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I starten av måneden fikk vi endelig vite lanseringsdatoen for Hitman 3s spennende Freelancer-modus og at det vil være en lukket test i november. Siden sistnevnte nå...Loading next content