Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hob

Hob/Torchlight-studioet legges ned

Mens Gigantic-skaperne må kutte kraftig ned.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det siste året har stått for stengingen av flere utviklerstudioet. Med studio som Bioware og Visceral har mange av disse også fått en god del oppmerksomhet i pressen. Nå rammer ikke dagens nyheter like store studioer, men er fortsatt trist å se.

Nå kan nemlig Runic Games, skaperne av Torchlight og nylansert Hob, fortelle at de må stenge dørene. Grunnen er at utgiverne i Perfect World Entertainment ønsker å fokusere mer på den stadig mer populære "games as a service"-trenden, noe som går mot det enspillerfokuserte Hob.

Som om det ikke var nok har de også bestemt seg for å nærmest stenge dørene hos Gigantic-utviklerne i Motiga siden spillet har vært langt unna å oppnå de ønskede resultatene. Nå er det kun et fåtall personer som får bli for å holde serverne i gang og tilby støtte til spillerne.

Her har vi altså to nye eksempler på at store deler av spillindustrien må begynne å tenke over hva de bruker penger på under spillutviklingen, og kanskje prioritere litt annerledes.

Hob

Relaterte tekster

0
Runic Games' Hob kommer i september

Runic Games' Hob kommer i september

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Det har gått to år siden Torchlight-skaperne i Runic Games annonserte sitt neste spill, Hob, så man kan si vi har ventet en stund på å se om dette blir en like stor...

0
Hob kommer til Playstation 4

Hob kommer til Playstation 4

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Da Runic Games annonserte Hob i februar sa de kun at spillet vil komme til PC og uspesifiserte konsoller. Den gang spekulerte vi selvsagt i at det var snakk om...

0
Runic Games annonserer Hob

Runic Games annonserer Hob

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Utviklerstudioet Runic Games, som er best kjent for Torchlight, har nå annonsert sitt neste spill. Dette er et puzzle-spill kalt Hob, som de selv beskriver på følgende...Loading next content