Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy får filmatisk trailer

Nedtellingen for trollmannseventyret vårt begynner.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

10. februar er det endelig på tide å vende tilbake til J.K. Rowlings fantastiske verden av trollmenn i universets mest spennende produkt siden premieren på den første filmen Harry Potter and the Philosopher's Stone. Vi snakker selvfølgelig om Hogwarts Legacy, som lar deg bli student i et av de fire husene på Hogwarts for et massivt eventyr.

Nå har vi fått en filmatisk trailer (disse har blitt mer vanlig, synes du ikke?) som følger en ugle gjennom de ikoniske stedene til den verdensberømte skolen. Vi får også møte noen kjente fjes som Professor Wiltersen og Hodeløse Nick, samt se noen av utfordringene vi kommer til å møte.

Fra og med i dag vil det også være noe som heter Wizarding Wednesdays der du kan vinne premier som et besøk til The Wizarding World of Harry Potter i Los Angeles eller Orlando. Surf over hit for å delta, og ikke glem å sjekke ut traileren nedenfor.

HQ
Hogwarts Legacy

Relaterte tekster

8
Hogwarts LegacyScore

Hogwarts Legacy

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Nesten to år senere enn opprinnelig tenkt er det nå på tide å prøve ut livet som Galtvort-student, men er dette den definitive Harry Potter-simulatoren?Loading next content