Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy forsinket til november på Switch

Den utgaven er i hvert fall ikke kansellert ennå...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Firaxis bestemte seg for å kansellere Nintendo Switch-versjonen av Marvel's Midnight Suns i forrige uke. Dette førte til enda flere diskusjoner om at hybridkonsollen sliter når mange utviklere har begynt å fokusere på PS5 og Xbox Series, og dagens kunngjøring kaster bensin på det bålet.

Warner Bros. Discovery avslører at Nintendo Switch-versjonen av Hogwarts Legacy ikke overraskende har blitt forsinket fra 25. juli til 14. november.

Den gode nyheten er at PC-, PS5- og Xbox Series-versjonene fortsetter å bli bedre takket være flere oppdateringer, og spillet ser ut til å være anstendig på PS4 og Xbox One etter den første uken på de eldre konsollene.

Hogwarts Legacy

Relaterte tekster

8
Hogwarts LegacyScore

Hogwarts Legacy

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Nesten to år senere enn opprinnelig tenkt er det nå på tide å prøve ut livet som Galtvort-student, men er dette den definitive Harry Potter-simulatoren?Loading next content