Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy har solgt 12 millioner eksemplarer på bare to uker

La oss bare si at JK Rowlings magiske verden ikke har mistet sin popularitet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som jeg nevnte da Hogwarts Legacy knuste rekorder på Twitch har snakk om å boikotte spill ofte motsatt effekt av det klagerne ønsker, og det samme gjelder så til de grader her.

Variety har fått æren av å avsløre at Hogwarts Legacy allerede har solgt 12 millioner eksemplarer. Dette har det altså klart på under to uker og selv om det bare finnes på PC, PS5 og Xbox Series for øyeblikket. Warner Bros. Discovery jubler nok ekstra høyt siden det også bemerkes at franchisen generelt har fikk tre ganger så mye oppmerksomhet enn vanlig de første ti dagene av februar, så spillet har visst fått flere til å gå tilbake til filmene og kjøpe andre ting også.

Hogwarts Legacy

Relaterte tekster

8
Hogwarts LegacyScore

Hogwarts Legacy

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Nesten to år senere enn opprinnelig tenkt er det nå på tide å prøve ut livet som Galtvort-student, men er dette den definitive Harry Potter-simulatoren?Loading next content