Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy og Diablo IV leder Europas spillsalg så langt i 2023

Deretter følger FIFA 23 og The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De mest solgte spillene i Europa i første halvdel av 2023 har blitt offentliggjort, og ikke overraskende er det spillene som hadde rekordstore lanseringer som leder an.

Som Gamesindustry.biz har rapportert om, viser dataene fra GSD-datafirmaet at Hogwarts Legacy har vært årets mest solgte spill i Europa så langt, med Diablo IV på andreplass, til tross for at det først ble lansert i begynnelsen av juni. Det fremgår av dataene at Hogwarts Legacy har solgt så bra at det allerede har solgt 69 % flere enheter enn Elden Ring fra 2022 i samme tidsrom. Hogwarts Legacy har også solgt 124 % mer enn FIFA 23 i Storbritannia (landets nest største spill), noe som gjør det til det klart største spillet i landet så langt i 2023.

Etter disse to på den europeiske rangeringen kommer FIFA 23, som til tross for at det ble lansert i 2022, fortsetter å øke salget. Deretter kommer The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, etterfulgt av Grand Theft Auto V, Call of Duty: Modern Warfare II, Red Dead Redemption 2, Star Wars Jedi: Survivor, NBA 2K23, og til slutt Resident Evil 4 for å avslutte topp ti.

Dataene inkluderer også de 11-20 beste spillene, med God of War: Ragnarök, Dead Island 2, Final Fantasy XVI, og til og med mye eldre titler som Mario Kart 8 Deluxe, The Last of Us: Part II, Rainbow Six: Siege, og Grand Theft Auto Online.

I forbindelse med alle disse dataene skal det sies at det kun er brukt fysiske salgsdata for Nintendo-titler, ettersom det japanske spillselskapet ennå ikke har rapportert digital salgsinformasjon.

Hvor mange av de 20 beste spillene har du spilt?

Hogwarts Legacy

Relaterte tekster

8
Hogwarts LegacyScore

Hogwarts Legacy

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Nesten to år senere enn opprinnelig tenkt er det nå på tide å prøve ut livet som Galtvort-student, men er dette den definitive Harry Potter-simulatoren?Loading next content