Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy ser ut til å fått en god start på PS4 og Xbox One

69 millioner edderkopper er allerede bekjempet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For ti dager siden ble Hogwarts Legacy endelig lansert på PlayStation 4 og Xbox One slik at spillere med maskinvare fra forrige generasjon har fått mulighet til å starte sin egen magiske reise gjennom J.K. Rowlings fantastiske verden.

Og det virker som om en hel del trollmenn og hekser har gjort nettopp dette om vi skal dømme etter en tweet med litt statistikk delt av den offisielle kontoen til Hogwarts Legacy. Selv om tallene ikke avslører hvor mye spillet har solgt er det åpenbart at det er mye. Hvis alle spillere har spilt i gjennomsnitt ti timer (en kvalifisert gjetning), betyr det at nesten to millioner mennesker for tiden besøker Galtvort med en PlayStation 4 eller en Xbox One.

En Switch-versjon kommer også i november, så vi forventer at suksessen for Hogwarts Legacy vil fortsette resten av 2023 og kanskje enda lenger.

Hogwarts Legacy

Relaterte tekster

8
Hogwarts LegacyScore

Hogwarts Legacy

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Nesten to år senere enn opprinnelig tenkt er det nå på tide å prøve ut livet som Galtvort-student, men er dette den definitive Harry Potter-simulatoren?Loading next content