Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy vil ikke ha et moralsystem

Bruk gjerne utilgivelige forbannelser.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hogwarts Legacy vil ikke ha et moralsystem, noe som betyr at spillere kan bruke de utilgivelige forbannelsene som finnes i Harry Potter-universet uten å ha noen materielle konsekvenser.

Dette betyr imidlertid ikke at folk bare vil stirre tomt på deg mens du zapper tilfeldige studenter i gangene. Det vil være karakterreaksjoner på at du bruker de utilgivelige forbannelsene, og du må ta avgjørelsen om du i det hele tatt skal lære dem eller ikke utenfor skolen.

Det vil imidlertid ikke være noen materielle konsekvenser for spillet ditt hvis du bestemmer deg for å ta på deg denne onde veien, bare vissheten om at du er litt vridd, egentlig.

"Karakterene vil reagere visuelt og hørbart på å se spilleren kaste en utilgivelig, men vi har ikke et moralsystem som straffer dem for å gjøre det - dette ville være for dømmende fra spillmakerens side," sa hoveddesigner Kelly Murphy. "Men hvis spilleren fortsetter disse handlingene, vil verden reflektere tilbake kunnskap om dem."

Takk, GamesRadar

Hogwarts Legacy

Relaterte tekster

8
Hogwarts LegacyScore

Hogwarts Legacy

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Nesten to år senere enn opprinnelig tenkt er det nå på tide å prøve ut livet som Galtvort-student, men er dette den definitive Harry Potter-simulatoren?Loading next content