Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy vil ikke slippe deg inn i Chamber of Secrets

Du kan ikke drepe basilisken i den magiske RPG.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Avalanche Software har ikke lagt skjul på at Galtvort er den delen av spillet de er mest stolte av, og det vil være mulig å utforske deler av det gigantiske slottet som du bare helt eller delvis fikk se i filmene.

Men det er ett sted du ikke kommer til å utforske, og det er Mysteriekammeret. Det vises i en lekket kunstbok (via Reddit), som også avslører at utviklerne vurderte det, men til slutt bestemte seg for å skrote ideen:

– Dessverre var det noen utfordringer med dette, og det ble besluttet å ikke ta det med. Vi vil absolutt ikke at spilleren skal tro at de kan drepe en basilisk som fortsatt må være der i 1992!

Så mysteriekammeret må forbli hemmelig, og begrunnelsen er unektelig rimelig. Spillet lanseres 10.

HQ
Hogwarts Legacy

Relaterte tekster

8
Hogwarts LegacyScore

Hogwarts Legacy

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Nesten to år senere enn opprinnelig tenkt er det nå på tide å prøve ut livet som Galtvort-student, men er dette den definitive Harry Potter-simulatoren?Loading next content