Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy-skuespiller med uttalelse etter tilbakeslag

"Det er ingen LHBT uten T"

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Skuespiller Sebastian Croft, som er med i det kommende spillet Hogwarts Legacy, har kommet med en uttalelse på Twitter som diskuterer hans rolle i spillet og anti-trans-synspunktene til Harry Potter-bøkenes forfatter: J.K. Rowling.

"Jeg ble castet i dette prosjektet for over 3 år siden, da alt av Harry Potter var for meg, den magiske verden jeg vokste opp med," sier Croft. Dette var lenge før jeg var klar over J.K. Rowlings synspunkter. Jeg tror helhjertet at transkvinner er kvinner og transmenn er menn.

Mens Hogwarts Legacy viser seg å være en utrolig populær tittel, selv uker før utgivelsen, trekker det fortsatt mye ild fra de som kritiserer Harry Potter-universet og personen som skapte det.

Dette har ført til at noen sier at de vil boikotte spillet, mens andre skiller det fra verkene til Rowling. I en tweet under sitt første innlegg ba Croft om unnskyldning for alle som ble skuffet over hans engasjement i spillet, og sier at han håper å lære mye i løpet av de neste tre årene.

Hogwarts Legacy

Relaterte tekster

8
Hogwarts LegacyScore

Hogwarts Legacy

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Nesten to år senere enn opprinnelig tenkt er det nå på tide å prøve ut livet som Galtvort-student, men er dette den definitive Harry Potter-simulatoren?Loading next content