Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Homefront

Homefront når 1 million solgte

Raskest selgende i England i 2011

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Til tross for varierende mottagelse i spillmediene selger THQs nye skytespill Homefront som varmt hvetebrød. Spillet har bare vært ute i én uke, men likevel har det allerede blitt solgt over 1 million eksemplarer.

Nyheten bringes av THQ selv, som stolt kan slå fast at Homefront er spillet som hittil i år har solgt mest i løpet av én uke i Storbritannia:

- Homefront faller åpenbart i smak hos spillerne, og vi er så absolutt fornøyde med de første salgstallene, forteller THQ-sjef Brian Farrell.

Vi i Gamereactor synes spillet det USA invaderes av et forent Korea er et spennende konsept, men når det gjelder det spilltekniske har Homefront fortsatt litt å gå på. Les vår anmeldelse.

Homefront
Homefront
Homefront
Homefront
Homefront
Homefront
Homefront

Relaterte tekster

HomefrontScore

Homefront

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Et interessant utgangspunkt blir et middelmådig skytespill. Robin har entret slagmarkene i Homefront og testet både kampanjen og flerspillerdelen...Loading next content