Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mortal Kombat 1

Homelander, Omni Man og Peacemaker er på vei til Mortal Kombat 1

Vi visste at det var gjestekarakterer som kom til kampspillet, og nå har italienske Amazon avslørt hvem vi kan se frem til.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tidligere i dag rapporterte vi om de forskjellige utgavene som vil være tilgjengelige for Mortal Kombat 1 når det lanseres i september. Hvis du velger de bedre (eller rettere sagt dyrere), vil noe som heter Kombat Pack 1 med seks karakterer og en Kameo Pack med fem krigere være inkludert.

Tilsynelatende klarte noen på italienske Amazon ikke å la være og bestemte seg for å publisere en beskrivelse av disse pakkene, og takket være dette vet vi nå at Kombat Pack 1 inkluderer: Ermac, Homelander, Omni Man, Peacemaker, Quan Chi og Takeda. Dette mens Kameo Pack inneholder: Ferra, Johnny Cage, Khameleon, Mavado og Tremor. Inkludert er også en Jean-Claude Van Damme Character Skin.

Italienske Amazon har nå fjernet disse beskrivelsene, og alt er foreløpig et rykte - om enn et veldig sterkt rykte.

Mortal Kombat 1

Takk, Insider Gaming

Relaterte tekster

0
Mortal Kombat 1Score

Mortal Kombat 1

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

NetherRealms fightere er tilbake for å sparke rumpe på blodigst mulig måte i et helt nystartet univers. Jonas har sjekket ut om det lever opp til potensialet...Loading next content