Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Homeworld 3

Homeworld 3 annonsert

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

THQ Nordic fikk ikke med seg alt da THQ ble slått konkurs, for Gearbox fikk blant annet rettighetene til Homeworld-franchisen. Denne har de brukt til å lage remastere og Homeworld: Deserts of Kharak, mens de for ti dager siden fortalte at en nytt prosjekt ville avdukes under PAX. Som forventet viser det seg å være en fullverdig oppfølger.

Blackbird Interactive har som forventet fått jobben med å lage Homeworld 3, men den litt skuffende delen av annonseringen er at spillet fortsatt er i en ekstremt tidlig fase av før-produksjonen. Faktisk er de såpass tidlig at de fortsatt søker etter investorer på fig. De som støtter spillet vil få mulighet til å fortelle hva de ønsker av prosjektet i en egen undersøkelse, så det er i alle fall en liten gode.

Mens vi venter på noe nevneverdig utenom dette har vi fått en filmatisk annonseringstrailer og beskjeden om at det skal komme et eget mobilspill i Homeworld-universet lenge før treeren kommer.

HQ
Homeworld 3
Homeworld 3Homeworld 3

Relaterte tekster

0
Se mer gameplay fra Homeworld 3

Se mer gameplay fra Homeworld 3

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Under Gamescom fikk vi endelig servert gameplay fra det kommende Homeworld 3, og man kan trygt si at det ser ganske fint ut, i hvert fall visuelt. Men nå har vi fått en...

1
Homeworld 3 annonsert

Homeworld 3 annonsert

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

THQ Nordic fikk ikke med seg alt da THQ ble slått konkurs, for Gearbox fikk blant annet rettighetene til Homeworld-franchisen. Denne har de brukt til å lage remastere og...Loading next content