Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West: Burning Shores har nydelige skyer takket være PlayStation 5

En av mange grunner til at utvidelsen ikke kommer til PS4.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Guerrilla Games var raskt ute med å si at Horizon Forbidden West sin kommende Burning Shores-utvidelse vil lanseres eksklusivt på PlayStation 5 siden de har skyhøye ambisjoner for denne fortsettelsen. Siden den gang har de gitt oss noen mer konkrete eksempler, og takket være et nytt PlayStation-blogginnlegg får vi vite enda en grunn.

Som overskriften avslører er det altså skyene i Burning Shores som vil se endra bedre ut. Utviklerne forteller at ny teknologi lar dem lage langt mer detaljerte og rikere skysystemer PS4 ikke ville klart å håndtere.

Andrew Schneider forteller:

"Skysystemene vi utviklet for Horizon: Zero Dawn og Horizon Forbidden West var raske fordi de ikke lagret skyer som 3D-objekter, men heller instruksjoner om å lage 3D-skyer fra begrenset 2D-informasjon. PlayStation 5 kan håndtere større datasett. Så etter at Forbidden West ble avsluttet satte vi i gang med å skrive en voxel cloud renderer-prototype som kunne leve opp til våre standarder for kvalitet, og faktisk tillate spilleren å fly gjennom svært detaljerte skyformasjoner."

I tillegg til å se bedre ut er skyene i Burning Shores-utvidelsen altså også utforskbare:

"Det var viktig for oss å gjøre opplevelsen morsom og gledelig på egen hånd utenfor hovedspillet. Skyene er ikke bare oppslukende natur, men et utforskbart landskap i seg selv. Blant skyene vil spillerne kunne utforske tunneler, grotter og andre overraskelser som gjør det morsomt å fly.

Det beste er at opplevelsen, avhengig av når du prøver noen av disse funksjonene, vil være annerledes. Etter hvert som dagen skrider frem endres lysets kvalitet og retning, noe som skjuler og avslører noen av disse funksjonene og endrer følelsen av hver reise.

Og jeg vil ikke røpe noe - men vi håper du ikke er redd for litt lyn."

Horizon Forbidden West: Burning Shores kommer på PS5 den 19. april.

Horizon Forbidden West

Relaterte tekster

0
Horizon Forbidden West - Burning ShoresScore

Horizon Forbidden West - Burning Shores

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Aloys historie ser bedre ut enn noensinne og forbedrer noen aspekter av grunnspillet, men mangler fortsatt det spesielle som ville stoppet det fra å forsvinne inn i skyggen av kommende spill.

0
Horizon Forbidden WestScore

Horizon Forbidden West

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Et av de peneste spillene på markedet gjør alt bedre enn forgjengeren, men strever fortsatt litt med å skille seg ut.Loading next content