Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Houston Outlaws har signert Gargoyle

Det texanske teamet har styrket sin Tank-linje.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Houston Outlaws Overwatch League-laget skal konkurrere i Pro-Am-arrangementet 2023 neste uke, og i forkant av den datoen har laget nå kunngjort signeringen av enda et medlem i troppen. Dette kommer i form av et tillegg til Tank-linjen, med en annen sørkoreansk stjerne som blir med på listen.

Konkurrerer om startplassen Tank sammen med Lee "Fearless" Eui-Seok vil være det nye tilskuddet til Lee "Gargoyle" Beom-jun. Siden Fearless vanligvis er kjent for sin ekspertise på Main Tank-rollene (Winston, Reinhardt), vil Gargoyle komme til teamet og bringe et spesielt fokus på Off-Tank roller (D.Va, Zarya).

Når det gjelder hvem som får start- og aktiv bare Tank-posisjon på Outlaws for 2023-sesongen, har laget ennå ikke kommet med den kunngjøringen.

Overwatch 2
Photo: Overwatch League

Relaterte teksterLoading next content