Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered

Hvorfor har ikke Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered multiplayer?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det tok ikke mange minuttene fra Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered ble offentliggjort og lansert til jeg fikk spørsmål om hvorfor remasteren ikke inkluderer multiplayeren og Spec-Ops. Teorien min stemte visst, for utviklerne selv er ganske klare på begrunnelsen.

Beenox forteller nemlig at de bestemte seg ekstremt tidlig for å ikke inkludere mer enn historiemodusen i Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered av flere grunner. Den ene er at de alltid har ønsket å samle alle Call of Duty-spillere i Call of Duty: Modern Warfare slik at spillerbasen ikke deles. Dette er også grunnen til at Call of Duty: Warzone ble inkludert der i tillegg til å være separat.

Grunn nummer to er at det er liten grunn til å ha med den klassiske multiplayeren og Spec-Ops når planen uansett har vært og fortsatt er å bringe flere av Modern Warfare-seriens mest elskede kart til rebooten, noe vi allerede har sett med Crash, Rust, Shipment og Vacant, samt flere områder i Warzone.

Nå er selvsagt skytefølelsen og våpnene endret i rebooten, så noen av dere vil nok fortsatt være skuffet, men jeg tror dere uansett kan forstå begrunnelsen. Eller hva? Var det kunne multiplayeren og Spec-Ops du var ute etter?

Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered

Relaterte teksterLoading next content