Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
NYHET - SPONSET INNHOLD

Hvorfor spille The Elder Scrolls Online i 2021?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
The Elder Scrolls Online: Blackwood

Etter sju år i spillernes hender, viser The Elder Scrolls Online ingen tegn til å slutte å produsere episk innhold, og prøver å være en av tiårets MMO-giganter.
Onlinerollespillet fortsetter å utvide i 2021 med forbedrede utgaver på PS5 og Xbox Series og et nytt kapittel basert på Oblivion, en av seriens mest populære utflukter. Det har nå 18 millioner spillere totalt, og vi føler at det er mer tilgjengelig enn noensinne for de som enda ikke har tatt steget.

Med dets seneste kapittel "Blackwood" ute på PC, og snart på konsollene, tar vi en kikk på The Elder Scrolls Onlines nåværende status i videoen nedenfor:

HQ
The Elder Scrolls Online: Blackwood

Nå som Blackwood-kapitlet har blitt sluppet både på PC og konsoll, og vi har dekket hvorfor du burde spille The Elder Scrolls Online i 2021, la oss gå inn på hvorfor Collection: Blackwood er det perfekte sted å starte ditt eventyr gjennom Tamriel.

HQ

Her på Gamereactor inngår vi innimellom en avtale med en partner om å lage en eller flere informative videoer om et bestemt produkt. Dette betyr at videoen her produseres i samsvar med Gamereactor-teamet, er sponset, og det kan du lese mer om ved å klikke på lenken over.

Relaterte teksterLoading next content