Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Death Stranding

Hvorfor spiser Sam Lake en baby (av plast)?

Kan dette være ett av Alan Wake sine mareritt?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er som vanlig mye oppstandelse rundt Death Stranding, og på dette punktet så vurderer vi å kaste inn håndkleet og bare godta hva enn som kommer. Nylig kunne vi bevitne at Sam Lake, Creative Director hos Remedy Entertainment - som du kanskje kjenner igjen som selveste Max Payne - spiser en babyarm (av plast) ikledd en t-skjorte med Death Stranding-trykk.

Selv om dette kanskje er et PR-stunt som kan bortforklares med at det er helg og folk vil hjem fra PR-kontoret så gjør Kojimas gode navn og rykte at vi mistenker at dette skjuler en dypere mening. Men la oss være ærlige - hvem hadde skjønt hva den var uansett?
Om ikke distraherte det oss og gjorde dagen litt morsommere.

Death Stranding

Relaterte tekster

3
Death StrandingScore

Death Stranding

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Med å blande Metal Gear Solid, Fortnite, Dark Souls, Minecraft og Postmann Pat har Kojima Productions skapt et fantastisk spill Eirik tror blir årets største snakkis.

0
En hyllest til Low Roar

En hyllest til Low Roar

ARTIKKEL. Skrevet av Anders Aarhus

Før året er omme ønsker Anders å rette oppmerksomheten mot en liten, men unik musikkgruppe.

0
Death Stranding blir film

Death Stranding blir film

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Hideo Kojima sine spill, og da særlig Metal Gear Solid-serien, har alltid vært av det meget historiefokuserte og filmatiske slaget, så det er ikke rart mange har snakket...Loading next content