Norsk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Vanguard

HyDra og KiSMET bor hos New York Subliners for CDL-sesongen 2023

Call of Duty League-laget har begynt å kunngjøre laget sitt for det neste året.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Call of Duty League kommer faktisk tilbake om et par måneder, ettersom Activision kunngjorde at den første fasen av 2023-sesongen faktisk vil starte i desember i år, i stedet for tidlig neste år, slik tilfellet var for tidligere sesonger.

For dette formål ser vi lag som gjør alle slags kunngjøringer og bevegelser når de forbereder seg på retur av konkurransescenen, og den siste som kommer inn på dette er New York Subliners, som har avslørt at to av medlemmene fra 2022 vil være tilbake for 2023.

Det er både Paco "HyDra" Rusiewiez og Matthew "KiSMET" Tinsley som er tilbake med laget, noe som betyr at vi fortsatt venter på å høre hvem andre som vil gjøre opp denne listen fremover, da to plasser forblir åpne på det aktive laget. Heldigvis, ettersom Subliners har annonsert et navn hver dag siden 4. oktober, kan vi sannsynligvis forvente at dette vil fortsette til hele laget har blitt avslørt.

Call of Duty: Vanguard

Relaterte tekster

4
Call of Duty: VanguardScore

Call of Duty: Vanguard

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Aldeles nydelig grafikk, lyd og musikk blander seg sammen med en grei historie, gigantisk multiplayer og artig Zombies for å forhindre at årets spill ikke føles som om kua er melket helt tørr.



Loading next content