Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
FIFA 13

Hylles for handikapvennlighet

FIFA 13 ble Accessible Game Of The Year

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Foreningen Able Gamers Foundation deler hvert år ut en pris til spillet de anser som det mest handikapvennlige i løpet av året, og for 2012 stakk fotballspillet FIFA 13 av med den gjeve prisen.

Mer spesifikt sikret spillet seg prisen som "Accessible Mainstream Game Of The Year", takket være en rekke elementer som gjør spillet lett tilgjengelig for spillere med ulike handikap. Av konkrete grunner nevnes full støtte for både håndkontrollere og mus/tastatur, muligheten til å endre knappeoppsettet, mange fargevalg og menyer med høy kontrast.

Blant utfordrerne til førsteplassen nevnes spill som Xcom: Enemy Unknown, Call of Duty: Black Ops 2 og Dishonored.

- Able Gamers ønsker å gratulere Electronic Arts med deres fjerde imponerende seier. På vegne av over 33 millioner handikappede spillere vil vi gjerne takke EA, som har tatt imot retningslinjene for tilgjengelighet med åpne armer. De har brukt forslagene fra handikappede spillere for å forbedre spillets tilgjengelighet, skriver Able Gamers.

Kilde: Edge.

FIFA 13

Relaterte tekster

FIFA 13Score

FIFA 13

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

EA Canada lovet oss en mer finpusset fotballopplevelse med FIFA 13. Holder de ord? Redaktøren er klar med dommen...

7
FIFA 13 nærmer seg 15 millioner

FIFA 13 nærmer seg 15 millioner

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

At fotball er en populær sport blant gamere er en kjensgjerning og da EA la frem regnskapstallene for forrige kvartal i går, kunne de vise til rekordsterke tall for den...Loading next content