Norsk
Gamereactor
nyheter
Hyper Light Drifter

Hyper Light Drifter-skaperen forlater Square Enix

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har gått litt over ett og et halvt år siden Square Enix ansatte Teddy Diefenbach, hovedmannen bak Hyper Light Drifter, for å lage et helt nytt spill for selskapet. Sammen med Fez-programmøren Renaud Bédard og flere andre talentfulle mennesker skulle han lage noe "helt nytt, som samtidig beholdt Square Enix sin sjel". Uheldigvis har denne sjelen tydeligvis endret seg siden den gang.

Nå kan nemlig Dief som han kalles fortelle at han har bestemt seg for å forlate selskapet etter at spillet de jobbet med ble kansellert i forrige uke.

"Laget mitt jobbet med et spill jeg virkelig skulle ønske vi fikk dele med dere, men forretningsstrategien til studioet endret seg, noe som førte til at prosjektet vårt ikke passet lenger. Heldigvis vil det talentfulle laget forbli ansatt, verdsatt og satt til å jobbe med andre prosjekter. På grunn av denne endringen og kanselleringen av prosjektet vårt føler jeg ikke lenger at dette er den rette plassen for å lage de spillene jeg streber etter å lage - de ulike måtene man kan implementere historiefortelling i spilldesign som jeg har jobbet med gjennom årene."

Derfor har han nå tenkt å forlate Montreal, og reise tilbake til indie-livet i Los Angeles. Han kan ikke si mer for øyeblikket, men det høres helt klart ut som om dette ikke blir det siste vi hører fra han.

Hyper Light Drifter

Relaterte tekster

Hyper Light DrifterScore

Hyper Light Drifter

ANMELDELSE. Skrevet av Kieran Harris

Et av årets desidert beste indiespill har ankommet konsoll, og den lekre grafikken til Hyper Light Drifter tar seg minst like bra ut på storskjermen...

Hyper Light Drifter får 60 fps på PC

Hyper Light Drifter får 60 fps på PC

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Gjengen bak Hyper Light Drifter har som vi kan lese i spillets Steam-oppdateringer jobbet som om det stod om live de siste månedene. Spillet har nå en modus som kjører i...Loading next content