Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Squad

I dag på GR Live: Halo 5: Guardians

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Oppdatering: Grunnet tekniske problemer endres programmet til Halo 5: Guardians, men vi håper på å få spilt Squad ved en senere anledning.

Opprinnelig sak: Med lang erfaring som Battlefield-moddere bak seg startet gjengen hos Offworld Industries arbeidet med Squad. Planen var å lage et skytespill der grupper på opptil 100 soldater (50 på hver side) møtte hverandre på slagmarken, i et langt mer realistisk rammeverk enn i eksempelvis Battlefield-spillene.

Av denne grunn forventer vi ikke å se spillere som hopper ut og inn av jagerfly midt i lufta i dagens utgave av Gamereactor live. Som du for lengst har skjønt er det nemlig Squad vi skal teste i dag, og du kan følge med fra kl 16.00 på GR Live-sidene.

Squad

Relaterte tekster

0
I dag på GR Live: Halo 5: Guardians

I dag på GR Live: Halo 5: Guardians

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Oppdatering: Grunnet tekniske problemer endres programmet til Halo 5: Guardians, men vi håper på å få spilt Squad ved en senere anledning. Opprinnelig sak: Med lang...Loading next content