Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hyper Light Drifter

I dag på GR Live: Hyper Light Drifter + Headlander

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Indie-spillene har blitt en viktig del av spillbransjen, og ofte skjuler disse mindre titlene store opplevelser vi aldri ville fått noen andre steder. Derfor prøver vi å få plass til så mange indie-spill som mulig i Gamereactor Live, og i dag står faktisk to av dem på menyen.

Dóri har nemlig vært såpass spent på både Hyper Light Drifter og Headlander at han ikke klarte å bestemme seg for for bare ett. Klikk deg derfor inn på Gamereactor Live-siden fra kl 16.00 for en titt på PS4-versjonene av begge spill.

Hyper Light Drifter

Relaterte tekster

1
Hyper Light DrifterScore

Hyper Light Drifter

ANMELDELSE. Skrevet av Kieran Harris

Et av årets desidert beste indiespill har ankommet konsoll, og den lekre grafikken til Hyper Light Drifter tar seg minst like bra ut på storskjermen...

0
Hyper Light Drifter får 60 fps på PC

Hyper Light Drifter får 60 fps på PC

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Gjengen bak Hyper Light Drifter har som vi kan lese i spillets Steam-oppdateringer jobbet som om det stod om live de siste månedene. Spillet har nå en modus som kjører i...Loading next content