Norsk
Gamereactor
nyheter
Delta Force: Hawk Ops

I Delta Force: Hawk Ops "det viktigste er å bygge operatørsystemet".

TiMi om det rebootede taktiske skytespillet: "Vi prøver å gi deg en storstilt, farlig og uforutsigbar verden, slik at spillerne vil spille som en spesialoperatør".

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den moderne versjonen av den elskede taktiske skytespillforløperen Delta Force var en av de overraskende annonseringene på Gamescom, og etter avsløringen hadde vi gleden av å stikke innom Level Infinites stand for å snakke med produsent og regissør Shadow Guo fra TiMi Studios, for å lære mer om lidenskapen som ligger bak Hawk Ops, som er en ny versjon av den legendariske serien for et moderne publikum og moderne plattformer.

HQ

"Delta Force var det første FPS-spillet til meg og teammedlemmene mine, så vi er så glade for å bringe det tilbake til dere", sier Guo i intervjuet. "I traileren til pre-showet har vi lagt inn mange spennende elementer. For det første tar vi tilbake den klassiske kampanjemodusen i Black Hawk Down (...). Spillposisjonen vår er å prøve å gi deg et neste generasjons operatørbasert taktisk skytespill, så det viktigste er å bygge operatørsystemet.

"For det første prøver vi å skape en storstilt, farlig og uforutsigbar verden, slik at spillerne kan spille som spesialoperatører i denne farlige verdenen", sier regissøren om kart og flerspillermodus. "Kampmodusen har plass til mer enn 32 spillere. Vi prøver å skape en storstilt, farlig og uforutsigbar verden, slik at spillerne kan spille som en spesiell operatør i denne farlige verdenen."

"Som vi alle vet, har Delta Force en klassisk flerspillermodus i stor skala. Denne tradisjonen vil vi også videreføre i det nye Delta Force: Hawk Ops. Du kan velge forskjellige kjøretøy, operatører og utstyr i denne storskala PvP-modusen."

Les hele intervjuet hvis du vil vite mer om Hawk Ops' Hollywood-touch og talent, hvor hardcore PvP kommer til å bli, eller TiMi Studios' skytespillbakgrunn.

Relaterte teksterLoading next content