Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Monster Hunter: World

Iceborne blir Monster Hunter: Worlds eneste utvidelse

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Monster Hunter: World er i skrivende stund Capcoms bestselgende spill gjennom tidene, så det er ikke rart utviklerne har fortsatt å gi oss mer innhold etter lanseringen. Den 6. september kommer endelig også den første store utvidelsen vi må betale for til konsollene, og nå viser det seg at denne blir den første og siste.

Game Informer startet nemlig månedens dekning av Monster Hunter: Worlds Iceborne-utvidelse med et intervju hvor de snakket med produsenten Ryozo Tsujimoto og regissøren Daisuke Ichihara. Der kunne førstnevnte avsløre at Iceborne vil være den eneste utvidelsen til World, og det eneste de har planlagt utenom det er flere oppdateringer og spesielle eventer i fremtiden. Noe som vel er positivt med dette er at det mest sannsynlig skyldes studioets ønske om å skifte fokuset over til de neste konsollene, og forhåpentligvis vil World fortsette å underholde oss frem til da.

Monster Hunter: World

Relaterte tekster

9
Monster Hunter: WorldScore

Monster Hunter: World

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Monster Hunter-serien har gjort seg klar til jaktsesongen med å slippe det største og mest ambisiøse spillet i serien. Nemlig Monster Hunter: World!Loading next content