Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
SPILLDATABASE

ICO

HQ

tekster

Nyeste populære
ICOScore

ICO

ANMELDELSE. Skrevet av Thomas Tanggaard

Et skjeldent spill med dybde, bra grafikk og et utrolig fengende gameplay.

0
Gode Gamlereactor: ICO

Gode Gamlereactor: ICO

ARTIKKEL. Skrevet av Anders Aarhus

Vi fortsetter vår Gode Gamlereactor-artikkelserie. Denne gangen har Anders skrevet om hvordan det oppleves å gå tilbake til denne kultklassikeren i 2020.

0
Ingen ICO fortsettelse i år

Ingen ICO fortsettelse i år

NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

Detaljleddet i spillbransjen vet ofte mer om når ett spill er satt til utgivelse, enn mange journalister, noe som gir oss god grunn til å besøke butikkenes sider med jevne mellomrom, for å snuse opp mulige lanseringsdatoer.

0
ICO 2 avsløres snart

ICO 2 avsløres snart

NYHET. Skrevet av Rasmus Berg

Endelig rører det seg rundt ICO 2 - eller NICO som ryktene sier fortsettelsen vil hete. Franske Total Video Games, mener å ha funnet bevis for at spillet snart annonseres.

0
ICO 2 under utvikling!

ICO 2 under utvikling!

NYHET. Skrevet av Jonathan Leijonberg

I desember skal Sony offisielt annonsere oppfølgeren til suksess spillet ICO, men allerede nå kan vi avsløre at spillet er på vei.

0
ICO 2 er på vei

ICO 2 er på vei

NYHET. Skrevet av Thomas Tangaard

En talsmann hos Sony har nettopp uttalt, at det er en fortsettelse på vei til det fremragende spillet ICO. Det ble også nylig avslørt i Famitsu, at teamet bak var i gang med et nytt prosjekt, men nå sier altså Sony det selv.

Samlet karakter: 8.2/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Bilder