Norsk
Gamereactor
nyheter
Doom 3

id Software starter på neste prosjekt

På årets E3 messe kunne id Software og Activision fortelle at Doom 3 lanseres i løpet av sommeren. Det har naturligvis fått spilljournalister og utvikleren selv, til å se frem mot neste spillprosjekt. Vi har mer info.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

På årets E3 messe kunne id Software og Activision fortelle at Doom 3 lanseres i løpet av sommeren. Det har naturligvis fått spilljournalister og utvikleren selv, til å se frem mot neste spillprosjekt.

Todd Hollenshead kunne avsløre overfor Reuters at firmaets neste spillprojekt ikke er en oppfølger til Doom, eller for den saks skyld Quake eller Wolfenstein, men derimot er basert på helt ny IP (Interlectual Property eller ideer om du vil).

Helt konkret hva dette er vil ikke utvikleren ut med enda, så GameReactor venter spent på en pressemelding og screenshots, når den tid kommer.

Relaterte tekster

1
Doom 3Score

Doom 3

ANMELDELSE. Skrevet av Thomas Nielsen

Vi har fått en enveisbillett til Mars og Helvetes mørke korridorer!

0
Doom 3 tastatur til de drevne gamerne

Doom 3 tastatur til de drevne gamerne

NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

Ideazon har forsynt hardcore Pc gamere med en rekke geniale og spesialdesignede FPS tastaturer og i forbindelse med Doom 3 lanseringen, slipper de ett ultra-fett Doom3 tastatur. Vi har bildene av vidunderet.

0
Doom 3 demo på vei?

Doom 3 demo på vei?

NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

id Software slapp nettopp lanseringsdatoen for det etterlengtede Doom 3, og nå forteller de at de er igang med å snekre sammen en demo av spillet, slik at du kan teste mesterverket før du kjøper det.

0
Doom 3 maskinkrav

Doom 3 maskinkrav

NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

id Software har endelig kunngjort de offisielle minstekravene for PC, dersom du ønsker å spille Doom 3. Noen vil nok trenge en liten oppgradering eller to ja, men helt galt er det heller ikke.Loading next content