Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Cyberpunk 2077

Idris Elba blir drept og vil ha hevn i Cyberpunk 2077: Phantom Liberty-trailer

Og endelig vet vi når oppdatering 2.0 kommer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Interessen rundt Cyberpunk 2077 var allerede stor før CD Projekt Red avslørte at Keanu Reeves var Johnny Silverhand i spillet, men det tok selvsagthypen til et nytt nivå. Phantom Liberty, spillets første og eneste utvidelse, har fulgt i samme fotspor, og hypen var stor før den skjøt i været da Idris Elba ble bekreftet i desember. Vi har ikke fått vite så mye om hvem Solomon Reed er og hvorfor han skal hjelpe oss, men dagens trailer ser ut til å forklare litt.

CD Projekt har gitt oss en filmatisk trailer for Cyberpunk 2077: Phantom Liberty med fokus på Idris Elbas Solomon Reed og hvorfor han er så ivrig etter å hjelpe oss med å redde presidenten. Spoiler: det er personlig.

Det er ikke det eneste vi har fått, for i en annen trailer kunngjøres det at Cyberpunk 2077 sin gratis 2.0-oppdatering vil være tilgjengelig 21. september, så vi får det nye politisystemet, kjøretøykamper og mer fem dager før den betalte utvidelsen.

HQ
HQ
Cyberpunk 2077

Relaterte teksterLoading next content