Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

IEM Katowice kommer tilbake som Major-turnering

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Intel og esports-organisatøren ESL har nå annonsert at Intel Extreme Masters (IEM) World Championship vil komme tilbake til Katowice i Polen mellom 14. februar og 3. mars neste år. Det stopper ikke der heller.

Lagene som skal kjempe vil nemlig ha øynene på en premiepott som er består av en million amerikanske dollar nå som turneringen har fått Major Championship-status av Valve.

The Challengers Stage vil finne sted mellom 14. og 20. februar, og setter seksten av lagene opp mot hverandre i ESL Studios, mens Legends Stage-delen tar de åtte beste til International Congress Center den 21. til 24. februar. Deretter går de åtte beste lagene fra Challengers og de åtte beste fra de forrige Major-kampene ut i kamper med live tilskuere.

Counter-Strike: Global Offensive
Photo: ESL

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content