Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Meat Boy

Ikke bekymret for piratkopiering

Team Meat forholder seg helt rolig

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Team Meat, skaperne av Super Meat Boy og The Binding of Isaac, som ble lansert i går, uttalte seg nylig om piratkopiering, og tok et standpunkt neppe særlig mange i bransjen deler med dem.

- Våre spill er blitt piratkopiert i stor stil, og vi kunne ikke brydd oss mindre, forklarer Tommy Refenes og Edmund McMillen i den siste episoden av Dark Zero-podcasten:

- Hvis det er, la oss si 200 000 eksemplarer av Super Meat Boy som blir distribuert gratis, da er det 200 000 flere som spiller spillet. Hvis de liker spillet er sannsynligheten stor for at de forteller om det til vennene sine eller skriver om det i bloggen sin. Det er ikke fett å gå rundt og snakke om et spill du virkelig liker som ikke engang har betalt for, så den delen utelater de. I siste instans tror vi det hele skaper mere salg, konkluderer Refenes og McMillen.

Super Meat Boy
Så lenge folk spiller han er etter sigende kjøttgutten fornøyd.

Relaterte tekster

0
Super Meat Boy slippes til Wii U i mai

Super Meat Boy slippes til Wii U i mai

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Ventetiden er snart over for deg som har lengtet etter å gjøre verdens beste kjøttbit til farse i utfordrende plattformbrett. Team Meat har fortalt at spillet fra 2010...

2
Super Meat Boy kommer til PS4 og Vita

Super Meat Boy kommer til PS4 og Vita

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det ekstremt vanskelige Super Meat Boy skal slippes til både Playstation 4 og PS Vita. Dette forteller Team Meat på sine hjemmesider hvor de skriver: Crazy right?! We...Loading next content