Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Armored Core VI: Fires of Rubicon

Ikke forvent noen store forsinkelser for Armored Core VI

En aldersgrense tilsier at vi bør forvente flere nyheter snart.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Armored Core VI: Fires of Rubicon ble annonsert under The Game Awards tilbake i desember etter et par måneder med rykter, lekkasjer og spekulasjoner. Det ble bekreftet med en gang at det var planlagt å bli utgitt i løpet av 2023, men en tredjedel av året har allerede gått og FromSoftware har ikke vist mye av det siden den gang.

Dette er normalt et tegn som vil peke mot en forsinkelse, noe det har vært mange spekulasjoner om. Heldigvis har vi nå fått et tegn som peker i en mer positiv retning. Som bemerket av Gematsu, har spillet blitt aldersvurdert i Korea (12+ på grunn av mild vold), noe som vanligvis er et tegn på at utgivelsen ikke er for langt unna.

Selv om det ikke er vanntett tror jeg fortsatt at dette betyr at vi vil se mye mer fra Armored Core VI: Fires of Rubicon ganske snart, og at vi bør forvente en utgivelse i løpet av høsten eller nærmere julen.

Armored Core VI: Fires of Rubicon

Relaterte tekster

0
Armored Core VI: Fires of RubiconScore

Armored Core VI: Fires of Rubicon

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

FromSoftwares nyeste tittel serverer mech-action som kjører så hardt at det lukter brent i hele bygda. Ruben har tatt turen til Rubicon!Loading next content