Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
NYHET - SPONSET INNHOLD

Ikke gå glipp av disse fire Daedalic-spillene

Utgiveren holder et salg på Steam denne uken, hvor du kan kjøpe noen flotte spill til lave priser.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Denne uken er en stor uke for utgiveren Daedalic Entertainment, ettersom de har fire unike og interessante titler som skal debutere, i tillegg til at de holder et massivt utgiversalg på Steam hvor nesten alle spillene vil være på salg med opptil 90% rabatt.

Du vil kunne plukke opp spill som Children of Silentown, JARS, Wildcat Gun Machine, Inkulinati, de fire nye spillene vi kommer til å gå nærmere inn på om et øyeblikk, og mye, mye mer. Så med en rekke tilbud på individuelle spill og nedlastbart innhold, pluss ulike rabatterte pakker, bør du ikke gå glipp av dette supersalget.

Men når de gjelder de fire nye spillene som kommer denne uken, varierer disse fra et 80-talls neo-noir brettspill-inspirert strategitittel til en 2D co-op ubåtsimulator, al på toppen av et postapokalyptisk puslespill og til og med en magisk administreringssimulator, det er virkelig noe for enhver smak. Så, med disse fire spillene som kommer, her er en rask titt på hvorfor du bør være begeistret for hver av dem.

Barotrauma

Barotrauma kommer fra utviklerne FakeFish og Undertow Games, og er en 2D samarbeidsfokusert ubåtsimulator satt på Jupiters måne, Europa. Med overlevelsesskrekkelementer er ideen med denne tittelen å styre og kommandere ubåten din, alt mens du overvinner en mengde problemer, inkludert sjofele monstre som har klatret ombord og utallige mekaniske problemer. Hovedmålet er å stoppe Barotrauma fra å bli ødelagt, men utforsknings-, håndverks- og skaperelementene vil uten tvil gjøre sitt beste for å holde deg fokusert på mer enn bare overlevelse.

HQ
Ikke gå glipp av disse fire Daedalic-spillene

Life of Delta

Med Barotraumas sci-fi-stil tar Life of Delta oss til en postapokalyptisk fremtid for å hoppe inn i skoene til en bedårende robot-hovedperson. Historien er satt etter en stor krig som har utslettet menneskeheten, der lille Delta forsøker å overleve i denne tøffe verdenen mens han samtidig søker og leder en redningsekspedisjon for å redde sin forsvunne venn. Med over 50 gåter å løse, 28 håndmalte nivåer å ta deg gjennom, og en haug med karakterer som hver ønsker en sjanse til å fortelle deg sin unike historie, er Life of Delta en tittel for fans av pek-og-klikk-eventyr.

HQ

Potion Tycoon

Har du noen gang vært nysgjerrig på økonomien ved å drive en magisk butikk? I så fall kan Snowhound Games' Potion Tycoon være det perfekte spillet for deg. Ideen med denne tittelen er å bygge ditt eget magiske emporium fra grunnen av. Dette inkluderer alle aspekter ved å drive butikken, som å administrere ressurser, sette produksjonslinjer, blande eliksirer, og så selvfølgelig sette prisene for å strategisk overliste rivaliserende butikker. Du må være forretningskyndig, men forutsatt at du har evnen til det, er himmelen grensen i denne simuleringstittelen.

HQ

Rough Justice: '84

Vi har vært inne på det å drive en ubåt og å drive en tryllebutikk, men hva med å drive et sikkerhetsbyrå? Rough Justice: '84 er en 80-talls neo-noir brettspillinspirert strategitittel som gir spillere i oppgave å navigere i fallgruvene ved å drive et sikkerhetsfirma. Du må kjempe med å ansette de rette folkene og distribuere dem på de mest passende jobbene, alt i tillegg til å håndtere lyssky individer og alle slags dystre jobber som å finne rømlinger og tilbaketakelsessaker. Hvis du tror du har det som skal til for denne jobben, er Rough Justice: '84 en tittel du bør holde øye med.

HQ

Hvert av de fire spillene har enten nettopp blitt lansert eller går inn i Early Access, så sørg for å ta en titt på dem alle og sørg for å skaffe noen mens de er rabatterte under Daedalic Entertainments store utgiversalg på Steam som finner sted denne uken.Loading next content