Norsk
Gamereactor
nyheter
Journey

Ikke like følelsesladd i neste fra Thatgamecompany

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter høydepunkter som Journey, Flower og Flow er det flere av oss i redaksjonen som ser frem til det neste spillet fra Thatgamecompany. Etter alt å dømme vil det imidlertid skille seg litt fra deres tidligere spill.

Mostafa Hossam fikk nemlig et spørsmål på Twitter om han ikke kunne fortelle noe om det nye prosjektet, og til det svarte han følgende:

The only other info is that it won't have the same emotional experience of Journey and @sklathill is composing the music.

Sistnevnte er selskapets huskomponist, Vincent Diamente, som tidligere har jobbet med Flower. Beskjeden om at det ikke bli like følelsesladd som Journey bekymrer oss ikke nevneverdig, men det kan jo være greit å ha fått justert forventningene litt.

Journey

Relaterte tekster

JourneyScore

Journey

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Guanio

Den perfekte kombinasjonen av kunst, interaksjon og underholdning er funnet, årets hittil beste skjermopplevelse heter Journey.

Tiårets spill: Journey

Tiårets spill: Journey

ARTIKKEL. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Vi fortsetter vår artikkelserie om de beste spillene fra forrige tiår. Denne gangen tar Ingar oss med på en reise gjennom Journey.

Journey-musikken slippes på vinyl

Journey-musikken slippes på vinyl

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Før noen tenker at musikken til bandet Journey allerede finnes på vinyl, så kan vi legge den ballen død ved å presisere at det er snakk om Thatgamecompanys glimrende...Loading next content