Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Limbo

Ikke noe nytt fra Playdead i år

Fokuserer på Limbo til PSN og PC først

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Danske Playdead er i full sving med sitt neste prosjekt etter det suksessrike XBLA-spillet Limbo. Vi bør imidlertid ikke forvente å se en ny lansering fra utvikleren før tidligst neste år:

- Jeg tviler på at dere kommer til å se noe i år. Vårt neste prosjekt har vært under utvikling siden Limbo kom ut, men vi har samtidig hatt hendene fulle med å portere og sikre at Limbo får en suksessfull lansering på PSN og PC først, forklarer Dino Patti fra Playdead overfor VG247.

Limbo var eksklusivt for Xbox Live Arcade i et år, og skulle egentlig forbli eksklusivt for alltid, men nylig kom det frem at det sjarmerende eventyret nå er på vei til både Playstation 3 og PC.

PSN-versjonen slippes til neste uke, mens PC-versjonen er planlagt å dukke opp på Steam den 2. august.

Limbo

Relaterte tekster

LimboScore

Limbo

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Eirik har prøvd Playdeads gjennombruddsspill på Nintendo Switch, og er ikke i tvil om at spillet fortsatt er noe som man helt klart bør få med seg.

3
Last ned Limbo gratis på Steam i dag

Last ned Limbo gratis på Steam i dag

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Om ganske så nøyaktig én uke slipper danske Playdead det interessante 2D-spillet Inside, som ser ut til å ta opp arven fra deres forrige spill Limbo. Limbo fikk i sin tid...

5
Limbo til iOS neste onsdag

Limbo til iOS neste onsdag

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Hvis du ikke har prøvd det enda, eller har fryktelig lyst til å spile det bussen, blir du sikkert glad for å høre at suksesspillet Limbo skal slippes til iOS den 3. juli....Loading next content